آموزش رولت گوشت
نوشته شده توسط : atefeh

آموزش رولت گوشت

در اينجا آموزش رولت گوشت قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از گوشت چرخ کرده گوساله استفاده شده است

? مواد لازم:
? گوشت چرخ کرده گوساله=500 گرم
? پياز=2 عدد
? تخم مرغ آبپز=3 عدد
? نمک و فلفل=بمقدار لازم
? شير=نصف ليوان
? نان تست=2 عدد
? آب=2 ليوان
? تخم مرغ خام=2 عدد
? گردو=بميزان لازم
? زرشک=بميزان لازم
? رب گجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري
? جعفري و گشنيز=از هرکدام 4 قاشق غذاخوري
? مغز پسته=1 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:رولت گوشت
1) پياز را خرد کرده و در روغن سرخ مي کنيم. پياز سرخ شده را به گوشت اضافه مي کنيم.
2) نان تست را در شير خيس کرده تا تا نرم شود.سپس خوب آن را فشار مي دهيم تا شير اضافي آن گرفته شود.نان را به گوشت اضافه مي کنيم.
3) 2 قاشق پيازداغ،نمک و فلفل،2 عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز مي دهيم.
4) گوشت را روي يک کيسه نايلوني پهن کرده و روي آن را با وردنه صاف مي کنيم و به شکل مستطيل باز مي کنيم طوريکه قطر آن بيشتر از يک سانتيمتر نباشد.
5) زرشک،گردوي خرد شده،پياز داغ،جعفري و گشنيز خرد شده،خلال پسته و تخم مرغ آبپز که هر کدام را به 4 قسمت تقسيم کرده ايم روي گوشت مي ريزيم بطوريکه تمام سطح گوشت را بپوشاند.
6) گوشت را کمک نايلون گلوله کرده بطوريکه دور مواد را خوب بپوشاند و بصورت يک مستطيل بلند درآيد.
6) سفيده تخم مرغ را خوب مي زنيم و با يک برس روي سطح رولت مي کشيم.
7) رولت را در ماهيتابه که کمي روغن ريخته ايم مي گذاريم تا يک طرف آن سرخ شود و طرف ديگر آن را با کفگير برگردانده و سرخ مي کنيم.
8 ) يک قاشق پيازداغ را در ماهيتابه ريخته و همراه سس گوجه فرنگي تفت مي دهيم. آب را هم اضافه مي کنيم.سپس در ماهيتابه را مي بنديم تا مغز گوشت پخته شود.

طرز تهيه رولت





:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: